Vores model

Forretningen - Sæther Nordic Group den foretrukne forretningsrelation.

Sæther Nordic Group er distributør over 100 kendte, internationale duft-, makeup-, hår- og hudplejemærker i Norden. Som distributør arbejder Sæther Nordic Group med hele værdikæden på vegne af de brands, vi repræsenterer. Det er således de enkelte selskabers opgave at være det værdiskabende led for mærkeejerne mod kunderne i de enkelte lande.

Både nordisk og lokal

I dag arbejder vi med en forretningsmodel, hvor nogle funktioner varetages lokalt og andre på nordisk plan. På denne måde skaber vi merværdi for vores samarbejdspartnere og giver dem mulighed for at udvikle deres tilstedeværelse i Norden. Sæther’s styrke er baseret på et indgående kendskab til det regionale såvel som det lokale samt kvaliteten af relationerne på alle niveauer i værdikæden.

I hvert marked er der således et fuldt ud registreret selskab, som er medlem af den lokale brancheforening. For hvert selskab findes der en lokal og komplet salg & marketing organisation. Indkøb styres lokalt fra det enkelte land, men samles centralt på nordisk plan. Der er også kun ét nordisk varelager placeret i Farum, men alle kunder i Danmark, Norge, Sverige og på Travel Retail får direkte leveringer. Alle processer med kunder er koblet op via EDI. Vi benytter os af moderne teknologi, så som pick-by-voice og håndterminaler, som gør at langt de fleste opgaver løses uden papir, til gavn for miljøet. Vi bestræber os altid på at udvikle og sikre det bedst mulige set-up til glæde for vores kunder.

Logistik

Alene i 2017 modtog vort lager mere end 11 mio. enheder. Lagermedarbejderne pakkede over 2 mio. ordrelinjer ned i mere end 250.000 kasser, som vejede mere end 120 tons. Der sendes til mere end 4.000 detailsteder i Skandinavien.

Med det store antal mærker er logistik en vigtig del af virksomheden, og der er mere end 16.000 forskellige unikke artikelnumre på lager. I vores logistikarbejde har vi miljøet i fokus for at optimere alle processer.