Organisation

E. Sæther A/S Organisation
Virksomheden blev grundlagt i 1983 af Ellinor Sæther og har siden været præget af stærk vækst i hele Norden. E. Sæther A/S i Danmark beskæftiger ca. 90 medarbejdere, der alle arbejder målrettet og fokuseret for at udvikle vore brands på det danske marked. Vor vision er at være den bedste distributørløsning for vore leverandører og den bedste samarbejdspartner for vore kunder. Samtidig ønsker vi at være en attraktiv og dynamisk arbejdsplads for vore ansatte.

Saether Nordic Organisation
Sæther Nordic A / S i Danmark er moderselskabet og drives af CEO Palle Pedersen. består i dag af følgende datterselskaber:

E. Sæther A/S, der tager sig af salg til detailhandelen i Danmark. Virksomheden er den største af datterselskaberne og er også det oprindelige selskab fra 1983. E. Sæther A/S er markedsleder på det danske marked. Tage Juhl Finninge er administrerende direktør for E. Sæther A/S.

E. Saether AB, som håndterer salget til detailbranchen i Sverige. Virksomheden har været en del af koncernen siden 2001. E. Saether AB er en vigtig aktør på det svenske marked og repræsenterer en dynamisk brandportefølje. Caroline Block er administrerende direktør for E. Sæther AB.

E. Sæther AS, der beskæftiger sig med salg til detailhandelen i Norge. Virksomheden har været en del af koncernen siden 2017. Peder Madsen er administrerende direktør for E. Sæther AS.

Saether Oy i Finland. Virksomheden blev dannet i 2008 og er en videreudvikling af det salg, som koncernen har haft i flere år på det finske og baltiske Travel Retail marked. Travel Retail markedet i Finland og Baltikum ledes fra det finske kontor med back-up fra Sæther Nordic A/S i Danmark. Kim Aakjær er Travel Retail Director for Finland, Baltikum, Danmark, Norge og Sverige.