Sæther Nordic Group

Årtier med brand building og vækst.

Ellinor Saether
SÆTHER blev grundlagt i 1983, og bærer vores grundlægger Ellinor Sæthers navn. Udover navnet bærer Sæther på en stolt arv.

Ellinor Sæthers klare vision, stærke personlighed og sans for forretning har været betydningsbærende for hele koncernens succes og udvikling gennem årtier – lige fra den spæde start med de to brands Max Factor og Mary Quant i porteføljen til i dag, hvor SÆTHERs portefølje tæller over 100 brands i hele Norden.

Ellinor Sæthers stærke filosofi er forankret i en tro på at arbejde med alle brands, som var de hendes egne og ikke mindst med en intensiv opmærksomhed på brandets udvikling, salg samt rekrutteringen af de bedste medarbejdere til at løfte opgaverne. Hendes mantra er da også ”it’s a people’s business”.
I dag er Ellinor Sæther stadig hovedaktionær samt aktiv som Executive Chairman of the Board.

Distributør med en skandinavisk forretningsmodel
Moderselskabet, SÆTHER Nordic, ligger i Danmark, og består derudover af datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Hvert datterselskab arbejder som distributør af hudpleje, makeup, dufte samt hårpleje i kategorierne prestige, consumer og professional, og tilbyder en helstøbt, skandinavisk forretningsmodel til sine partnere på både domestic og travel retail-markederne.

Nordisk med en lokal ekspertviden
Filosofien i SÆTHER Nordic bygger på en flad organisation og en direkte kontakt med leverandører og kunder samt en lokal ekspertviden i hvert land, hvilket er helt grundlæggende for vores lokale salgs- og marketingstrategier.

Vores nordiske marketingdirektører sidder på det danske hovedkontor i Farum, og på tværs af landegrænser arbejder de tæt sammen med de lokale kontorer i resten af Norden. Således skaber de merværdi for vores samarbejdspartnere samt fremmer og udvikler hvert enkelt brands tilstedeværelse på både det lokale og det nordiske marked.

Alle backoffice supportfunktioner som indkøb, logistik og varelager samt økonomi og IT bliver varetaget på nordisk plan fra det danske kontor i Farum.