Sæther Nordic Group

Sæther Nordic Group distribuerer knap 100 kendte, internationale mærker inden for duft, makeup, hår og hudpleje i Norden. Vi tror på, at det er mennesker, lidenskab, principper og afkast, der driver vækst. Det er vores værdibase.

Virksomheden blev grundlagt i 1983 af Ellinor Sæther og har siden været præget af stærk vækst i hele Norden. Alt begyndte med mærkerne Mary Quant & Max Factor, og der er blevet tilføjet mange mærker til porteføljen, som Clarins 1986, Calvin Klein 1995 og Hugo Boss 1998 for at nævne nogle få. Koncernen har i dag ca. 250 medarbejdere og havde i 2017 en omsætning på 617 MDKK.

Moderselskabet Sæther Nordic A/S består i dag af følgende datterselskaber:

E. Sæther A/S, der tager sig af salg til detailhandelen i Danmark. Virksomheden er den største af datterselskaberne og er også det oprindelige selskab fra 1983. E. Sæther A/S er markedsleder på det danske marked. Tage Juhl Finninge er administrerende direktør for E. Sæther A/S.

E. Saether AB, som håndterer salget til detailbranchen i Sverige. Virksomheden har været en del af koncernen siden 2001. E. Saether AB er en vigtig aktør på det svenske marked og repræsenterer en dynamisk brandportefølje. Caroline Block er administrerende direktør for E. Sæther AB.

E. Sæther AS, der beskæftiger sig med salg til detailhandelen i Norge. Virksomheden har været en del af koncernen siden 2017. Peder Madsen er administrerende direktør for E. Sæther AS.

Saether Oy i Finland. Virksomheden blev dannet i 2008 og er en videreudvikling af det salg, som koncernen har haft i flere år på det finske og baltiske Travel Retail marked. Travel Retail markedet i Finland og Baltikum ledes fra det finske kontor med back-up fra Sæther Nordic A/S i Danmark. Kim Aakjær er Travel Retail Director for Finland, Baltikum, Danmark, Norge og Sverige.