Shiseido Omotenashi Eksperttræning

Filosofien bag Shiseido er baseret på læren om at skabe balance mellem den ydre skønhed og den indre velvære. Skønhed er harmoni i krop, sind og sjæl.

En spændende dag, hvor vi arbejder med den japanske tilgang til kundeservice og salg. Vi opsummerer vores viden om produkterne gennem workshops, gennemgår salgsfremmende teknikker og aktiviteter, og deler ud af en masse gode og brugbare redskaber til den daglige vejledning med kunderne.

Hos Shiseido har vi et ordsprog, der hedder: ”Lad produkterne tale for sig selv”. Derfor mener vi, det er vigtigt, at vi selv kender til konsistenserne og deres virkninger for at yde den bedste vejledning til vores kunder. Kom derfor gerne uden makeup på, da vi skal afprøve en masse skønne produkter på vores egen hud (der er også mulighed for at tage makeuppen af, inden vi går i gang). En aktiv dag, hvor vi selv kan afprøve produkterne til afslappende musik.


Datoer:
D. 18. september 2019 – Farum
D. 10. oktober 2019 – Aarhus

 

Sted:
E. Sæther, Ryttermarken 11, 3520 Farum
Scandic City, Østergade 10, 8000 Aarhus

 

Tid:
Kl. 9-16


Hvem kan tilmelde sig?
Kurset er for dig, som allerede har været på Shiseido Basistræning inden for de sidste 3 år.


Tilmelding:
For Matasansatte skal tilmeldingen til ske via Matas’ uddannelsesportal: www.uddannelse.matas.dk

HUSK! Tilmelding til kurserne skal være i hænderne hos Sæther senest 7 dage før kurset afholdes. Tilmeldingen er bindende. Udebliver man til et tilmeldt kursus, pålægges butikken et gebyr på 250,-. Deltagerne vil ca. 5 dage før kursusstart modtage en bekræftelse.


Afbud:
Evt. afbud skal ske senest 7 dage inden kursets start.


Transport:
Transport til og fra kurset er for egen regning. Ønskes overnatning bedes du skrive dette i nedenstående formular.


Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Training Manager Tina Henriksen på tina.henriksen@saether.dk.


HUSK!
Tilmelding til Basistræning sker via Matas’ uddannelsesportal for Matasansatte og for øvrige butikker ved at skrive en mail til: Tina.henriksen@saether.dk