Shiseido Hudplejetræning

Filosofien bag Shiseido er baseret på læren om at skabe balance mellem den ydre skønhed og den indre velvære. Skønhed er harmoni i krop, sind og sjæl.

Shiseido har over 146 års erfaring inden for hudpleje. Vi stiller skarpt på den unikke ekspertise, som målretter alle Shiseidos produktlinjer mod de forskellige hudtypers specifikke behov.

Få filosofien helt ind under huden
Dette er en træning, hvor vi får styr på de forskellige linjer, samt en masse gode og effektive tips og ideer til, hvordan man kan give kunderne en anderledes oplevelse i butikken.


Datoer:
D. 27. august 2019 – Aarhus
D. 16. september 2019 – Farum

 

Sted:
Scandic City, Østergade 10, 8000 Aarhus
E. Sæther, Ryttermarken 11, 3520 Farum


Tid:
Kl. 9-16

 

Tilmelding:
For Matasansatte skal tilmeldingen til ske via Matas’ uddannelsesportal: www.uddannelse.matas.dk

HUSK! Tilmelding til kurserne skal være i hænderne hos Sæther senest 7 dage før kurset afholdes. Tilmeldingen er bindende. Udebliver man til et tilmeldt kursus, pålægges butikken et gebyr på 250,-. Deltagerne vil ca. 5 dage før kursusstart modtage en bekræftelse.


Afbud:
Evt. afbud skal ske senest 7 dage inden kursets start.

 

Transport:
Transport til og fra kurset er for egen regning. Ønskes overnatning bedes du skrive dette i nedenstående formular.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Training Manager Tina Henriksen på tina.henriksen@saether.dk.

 

HUSK!
Tilmelding til Basistræning sker via Matas’ uddannelsesportal for Matasansatte og for øvrige butikker ved at skrive en mail til: Tina.henriksen@saether.dk