la prairie nyhedsaften

Når I deltager på kurset, kommer I til at opleve, hvorfor Doktor Paul Niehans’ banebrydende forskning og introduktion til celleterapi i 1931 har gjort La Prairie til branchens måske mest attraktive Anti-Aging og luksuriøse hudplejebrand. I dag, 31 år efter vi lancerede de første 10 hudplejeprodukter, er vores vision fortsat at udvikle nye La Prairie produkter i søgen efter evig skønhed og føje liv til år og ikke kun år til liv.

Denne aften tager vi udgangspunkt i sæsonens nyheder og den kollektion, de indgår i. Det er en workshop, hvor I arbejder sammen to og to eller i større grupper. Kurset henvender sig til butikkens La Prairie ansvarlige samt øvrige medarbejdere fra parfumeafdelingen – dog max tre i alt.

La Prairie produkterne henvender sig til kunder, som værdsætter at bruge luksuriøs hudpleje, der forynger og udsætter ældning. Produkter, som virker og er en nydelse for krop og sjæl.

Datoer og steder:
5. marts 2019: Hotel Comwell, Værkmestergade 2, Aarhus

19. marts 2019: Sæther, Ryttermarken 11, Farum

Tid:
Kl. 19 - 21.30

Hvem kan tilmelde sig?
Butikkens la prairie-ansvarlige og to yderligere.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig kurset senest to uger før kursusstart ved at udfylde nedenstående formular. HUSK at angive butik. 

Når du modtager en bekræftelse, er din plads garanteret. 

Transport:
Transport til/ fra kursus foregår for egen (arbejdspladsens) regning. Der er mulighed for parkering på kursusstedet - se nærmere information i bekræftelsen. For kursister med særlig lang transport, tilbyder vi overnatning. Venligst informer os, hvis dette ønskes.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Jørgensen på anne.jorgensen@saether.dk.