Discover la prairie - basiskursus

Når I deltager på kurset, kommer I til at opleve, hvorfor Doktor Paul Niehans’ banebrydende forskning og introduktion til celleterapi i 1931 har gjort La Prairie til branchens måske mest attraktive Anti-Aging og luksuriøse hudplejebrand. I dag, 31 år efter vi lancerede de første 10 hudplejeprodukter, er vores vision fortsat at udvikle nye La Prairie produkter i søgen efter evig skønhed og føje liv til år og ikke kun år til liv.

Basis kursus, hvor vi arbejder med de 6 luksus kollektioner og  ”Art of Service”, som er La Prairie’s serviceguide samt ”Art of Perfection” måden, hvormed vi lader kunderne opleve La Prairie produkterne på deres hud.

La Prairie produkterne henvender sig til kunder, som værdsætter at bruge luksuriøs hudpleje, der forynger og udsætter ældning. Produkter, som virker og er en nydelse for krop og sjæl.

Bliv dus med La Prairie således, at I kan guide kunderne rundt i La Prairie hudplejeritualerne samt tilbyde dem en 5-10 minutters ”Art of Perfection” behandling.

Datoer:
19. februar 2019

21. marts 2019

Sted:
Sæther, Ryttermarken 11, 3520 Farum

Tid:
Kl. 10 - 17

Hvem kan tilmelde sig?
Alle kan tilmelde sig.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig kurset senest to uger før kursusstart ved at udfylde nedenstående formular. HUSK at angive butik. 

Når du modtager en bekræftelse, er din plads garanteret. 

Transport:
Transport til/ fra kursus foregår for egen (arbejdspladsens) regning. Der er mulighed for parkering på kursusstedet - se nærmere information i bekræftelsen. For kursister med særlig lang transport, tilbyder vi overnatning. Venligst informer os, hvis dette ønskes.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Jørgensen på anne.jorgensen@saether.dk.