Clarins: Elevtræning

Vores trænere vil føre jer gennem Clarins’ fantastiske verden med gode råd, samt grundig gennemgang af de skønne produkter. Så kom og lad dig forføre og inspirere i naturens smukke ånd.

Det er os en fornøjelse at invitere til en 1-dags elevtræning med Clarins.

På kurset bliver Clarins’ filosofi og serier gennemgået. Kurset henvender sig til begyndere i branchen og elever, hvor vi tager hensyn til, at hudens tværsnit skal gennemgås, og sproget er enkelt og mindre teknisk end normalt. Efter kurset har du fået et overblik over Clarins' hudplejeserier, og du er klar til at vejlede kunden.

Dagen starter med let morgenmad, og kaffe/the/vand vil være til rådighed hele dagen. Vi sørger også for frokost, og om eftermiddagen serveres kage. Alle går selvfølgelig også hjem med en lille gave.

Vi glæder os til at byde velkommen til en lærerig dag i Clarins’ dejlige verden.

Datoer og steder:
8. oktober 2018: Sæther, Ryttermarken 11, 3520 Farum

24. oktober 2018: Scandic City, Østergade 10, 8000 Aarhus

Tid:
Kl. 9.30 - 16.30

Hvem kan tilmelde sig?
Alle elever kan tilmelde sig.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig kurset til senest to dage før kurset afholdes ved at udfylde nedenstående formular. HUSK at angive butik. Kommer du fra Matas, tilmelder du dig via Matas' uddannelsesportal: www.uddannelse.matas.dk.

Når du modtager en bekræftelse, er din plads garanteret. Evt. afbud skal ske senest to dage før kurset afholdes.

Transport:
Transport til/ fra kursus foregår for egen (arbejdspladsens) regning. Der er mulighed for parkering på kursusstedet, se nærmere info på bekræftelse.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Jakobsen på line.jakobsen@saether.dk.