Karriere

Sæther er en arbejdsplads, hvor kvalitet og kundeservice er nøgleord. Du får gode muligheder og du forventes at gøre dit bedste.

Du tilbydes gode rammer, og det forventes, at du yder dit bedste.

Du vil opleve, at vi alle sammen er drevet af at arbejde med de brands, vi omgiver os med. Virksomheden er præget af vores ejer Ellinor Sæther, og kulturen i organisationen er meget uformel. Og selvom vi er vokset meget, vil du fortsat føle dig som en del af en familie.

Der er mange typer af jobs i Sæther Nordic Gruppen; salg & marketing, PR, key account, økonomi, logistik, kundeservice, indkøb, IT, business intelligence og ikke mindst som beauty advisor eller retail supervisor ude hos vores kunder.  

Hos os vil du møde mange forskellige mennesker med forskellige evner, uddannelsesbaggrund og kompetencer – generalister såvel som specialister og mulighederne for at rykke rundt mellem både brands og afdelinger opstår ofte.

Det er din karriere
Som medarbejder har du et aktivt ansvar for, at du udvikler dig i dit job – en udvikling, som vi bakker op om i videst mulige omfang. Hvis du griber de muligheder, vi kan tilbyde, er der gode fremtidsudsigter.

Vi anser hver enkelt medarbejder som et selvstændigt individ, og det er vores mål at give dig alle de muligheder og den støtte, du skal bruge for at realisere dit potentiale, så du har det bedst mulige udgangspunkt for din udvikling.

Vi lægger i høj grad op til, at du selv i samarbejde med din leder skaber dit eget forløb.

Ansøgninger
Du er meget velkommen til at sende os en ansøgning inkl. CV til job@saether.dk.

Vi gemmer alle indkomne ansøgninger - såvel uopfordrede som svar på stillingsopslag - i 6 måneder og vil kontakte de ansøgere i vort arkiv, for hvem et ledigt job kunne være relevant. Efter 6 måneder i vort arkiv vil ansøgninger blive slettet. Ønsker du at få din ansøgning slettet ind da, kan du altid kontakte os.

Alle ansøgninger bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning inkl. CV via dette link.

Læs mere